Credins Bank, në kuadër të aktiviteteve të saj të përgjegjësisë sociale, i bashkohet iniciativës së Presidentit të Republikës, dhe mbështet mbremjen e organizuar më 18 dhjetor në Pallatin e Brigadave, për rritjen e ndërgjegjësimit për fëmijët dhe individët me sindromën Down . Credins Bank, luan një rol aktiv në mbështetje të komunitetit në të gjithë Shqipërinë, dhe ndërton partneritete afatgjatë që kontribuojnë në rritjen e mirëqënies së individëve, bizneseve dhe shoqërisë shqiptare.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins