Credins Bank zhvilloi një takim në Korçë në mbështetje të agrobiznesit. Fermerë nga Qarku i Korçës, drejtues institucionesh, pedagogë dhe student nga Universiteti Bujqësor i Korçës ishin të pranishëm.

Gjatë takimit, përfaqësuesit e Credins Bank informuan fermerët mbi mundësitë dhe procesin e kredive për agrobiznesin. I pranishëm ishte dhe Piro Ceta, këshillues fermerësh për Qarkun e Korçës, i cili zhvilloi bashkëbisedim me fermerët dhe ofroi konsulencë.

Një nga pikat kyçe të eventit ishte prezantimi i bankës lëvizëse, e cila do të udhëtojë në të gjithë Shqipërinë për të lehtësuar marrëdhënien e klientëve me bankën në zonat larg qytetit.

Eventi në Korçë ishte i dyti pas atij të Roskovecit ku u mblodhën më shumë se 50 fermerë nga zona të ndryshme. Credins Bank do të vazhdojë iniciativën e ndërmarrë për mbështetjen e agrobiznesit dhe në muajt e ardhshëm do të zhvillojë takime të tjera.

This post is also available in: English

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins