Radhë të gjata nëpër banka? Ju tregojmë si mund t’i eliminoni

Radhë të gjata nëpër banka? Ju tregojmë si mund t’i eliminoni

Kur flitet për kohën e ndryshimeve të mëdha teknologjike e ritmin e jetës në këtë mijëvjecar, sistemi bankar është ndër të parat industri që duhet të investojë në teknologji. Bankat perpiqen te gjejne menyra inovative per të rritur cilesine e sherbimit duke shmangur rradhet dhe pritjet ne banke per nje klient sa me te kenaqur. Rradhet e gjata krijojnë stres te klientët, por edhe per punonjësit e bankës. Ndaj, Credins Bank ka krijuar, Credins Online, që vjen dhe si aplikacion në celular.

 

5 arsye pse ju duhet të përdorni shërbimin online të bankës tuaj:

1. Akses në llogaritë tuaja bankare në cdo kohë e nga cdo vënd.
Mjafton të keni me vete smartphonin, tabletin apo laptopin tuaj si dhe pak internet, dhe ju keni banken me vete. Nuk ka rëndësi ku jeni, në shtëpi, zyrë, me pushime apo jashtë shtetit. Me Credins Online, cdo gjë më e thjeshtë, vetëm një klik larg. Nëse nuk e ke, shkarko direkt aplikacionin në App Store ose në Google Play.

2. Lehtësi transfertash
Transfertat e parave për çështje personale ose biznesi janë shpesh urgjente. Me Credins Online mund të trasferoni para brënda dhe jashtë Shqipërisë, pa humbur kohë dhe pa mbajtur radhë. Madje duke përfituar dhe nga komisionet preferenciale. Gjithashtu, mund të paguani cdo shpenzim utilitar si faturat e dritave, ujit, gjobat, etj. Vetëm 5 minuta, dhe cdo pagesë përfundon në cast, duke patur kontroll për historikun tuaj të faturave mujore dhe duke shmanguar rradhët, reduktuar cash-in në portofol dhe kursyer kohën tuaj të cmuar.

3. Thjeshtësi në përdorim
Cdo funksionalitet vjen mjaft i thjeshtë në perdorim me versionin më të fundit të Credins Online. Nëse keni veshtirësi, Banka ju ndihmon me video informuese për cdo tipar të aplikacionit, i cili ju mundëson shpjegimin në detaje të cdo hapi që do ndiqni. Dhe përsëri, nëse keni veshtirësi, kontaktoni bankën në email ose telefon.

4. Siguri maksimale
Credins Bank siguron paratë e klientëve të saj duke ofruar shërbimin fingerprint ose pin, në shërbimet online. Për të forcuar sigurinë dhe garantuar qetësinë tuaj, ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni.

5. Kurseni kohë
Credins Online mund të bëhet edhe aplikim online për produkte dhe shërbime bankare si karta apo kredi. Aplikimi ju ndihmon për të reduktuar kohën e pritjes në bankë, ndaj perfitoni sa më shumë nga cdo avantazh që ju jepet nga aplikacioni online.

This post is also available in: English

1 koment për “Radhë të gjata nëpër banka? Ju tregojmë si mund t’i eliminoni

  1. Duke perdorur sherbimet online kursejme kohe dhe para per te shkuar fizikisht ne banke. ne te ardhmen do te kemi eliminim te cash-it si ne te gjithe boten

Comments are closed.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins