4 arsye pse duhet që një individ të zgjedhi një bankë që ofron aplikacion online bankar

4 arsye pse duhet që një individ të zgjedhi një bankë që ofron aplikacion online bankar

Iku koha e vajtjes nëpër degët e bankave, erdhi koha e teknologjisë. Ndaj bankat kanë rendur pas saj për të maksimizuar cilësinë e shërbimit ndaj klientëve. Industria bankare ka futur në përdorim shumë aplikacione moderne, digjitale duke ofruar një eksperiencë unike për klientët. Sot secili prej nesh ka mundësi të aksesojë bankën 24/7, nga cdo kohë e cdo vend nga cdo smartphone, tabletë, apo laptop.

Sot nuk është më e nevojshme të vraponi tek degët e bankës apo tek sportelet e ndryshme për të shlyer faturat, sepse shumë banka, ofrojnë atë që quhet aplikacion bankar online, siç është Credins ONLINE ofruar nga Banka Credins. Por ju duhet të dini të zgjidhni në mënyrë të zgjuar bankën tuaj, që ofron zgjidhje të sigurta, të thjeshta dhe të bukura.

Ja cilat janë 4 arsye kryesore pse duhet të jemi klientë të një banke e cila ofron një aplikacion bankar online.

1. Secili prej nesh ka mundësi të aksesojë direkt dhe në pak sekonda llogarinë personale dhe të shohim në çast historikun e lëvizjeve të llogarisë në një ditë të vetme, në një javë, apo në një vit. Kjo na jep mundësinë të mbajmë nën kontroll çdo shpenzim, të shohim ku dhe si kemi shpenzuar, si dhe te kujdesemi për financat tona personale.

2. Kursejmë kohën që e kemi kaq shumë me vlerë sot. Sepse me aplikacionin bankar psh me Credins Online, mund të paguajmë menjëherë, në çast, cdo faturë uji, dritash, gjobë, telefoni, interneti, tarifë shkollimi etj. Ska më rradhë nëpër sportele, por me një klik paguan çdo gjë.

3. Nëse duam të trasferojmë para tek miqtë, shokët, prindërit, fëmijët, apo të pagujmë hotelin, pushimet etj, tranferta kryehet menjëherë me aplikacionin bankar nga shtëpia, apo kudo ku jemi, mjafton të kemi akses në internet dhe një smartphone, tabletë apo laptop. Nëse keni hezitim që nuk dini si përdoret, mos u shqetësoni, pasi banka vë në dispozicion tutorialin përkatës, siç janë Tutorialet e bankës Credins.

4. Nëse duam të flemë të qetë, mos u shqetësoni. Një bankë e mirë mendon për ty. Të gjitha transaksionet në nje aplikacion bankar duhet të sigurohen me një kod sigurie, I cili vjen në celularin tuaj. Kujdes, jo çdo aplikacion jua ofron këtë. Zgjidhni në mënyrë të zgjuar

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins