Çfarë është e-commerce:

Ky shërbim u jep bizneve mundësinë për të pranuar pagesat nëpërmjet website-it të tyre. Klientët mund të blejnë produkte/shërbime që biznesi shet duke kryer pagesën me kartë  direkt në faqen e internetit të biznesit. Tek web-site i biznesit do të vendoset një script, i cili do të bëjë të mundur pranimin e pagesave përmes të gjitha kartave. Pagesat transferohen automatikisht nga karta e klientit në llogarinë e biznesit pranë Bankës.

Të gjitha bizneseve që do të pajisen me shërbimin E-Commerce do tu ofrohet FALAS asistenca teknike.

Kujt i adresohet:

Të gjithë klientëve që duan ta çojnë biznesin e tyre me pranë blerësit , dhe atij ne vendin më i largët në mbarë botën. Të gjithë biznesve që duan të tregtojnë përtej kufijve fizike, dhe ti marrin paratë  vetëm me një Klik,  në veçanti: bizneset në fushën e turizmit, argëtimit,  pajisjeve elektronike, dixhitale , aksesorëve ,  modës etj.

Avantazhet:

  • I sigurtë: Teknologji e lartë sigurie 3D Verified By Visa dhe Mastercard Secure Code.
  • Fleksibël në menaxhim.
  • I pranishëm në tregjet globale.
  • Më shumë komoditet për tu menxhuar dhe nga shtëpia 24 orë dhe 7 ditë në javë.

Kushtet për tu pajisur me shërbimin e-commerce:

  • Bizneset duhet të jenë të licensuara.
  • Bizneset të cilat kanë ose dëshirojnë të kenë një web-site.
  • Bizneset të cilat dëshirojnë të shesin produktet apo shërbimet e tyre online.

This post is also available in: English

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins