Credins Bank ka një rrjet të gjerë ATM. Shërbimi ATM ofrohet në çdo degë të Credins bank si dhe përmes një rrjeti prej 62 ATM të vendosura në pika strategjike në të gjithë Shqipërinë. ATM është një sportel elektronik parash, që ju ofron mundësinë të tërhiqni para 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë. Çdo ATM është e pajisur me një sistem monitorimi me kamera që respekton privatësinë e çdo klienti. Çdo ATM është gjithashtu e pajisur me sinjalistikën e nevojshme për t’ju informuar mbi llojin e kartës që mund të përdorni.

Credins Bank ka gjithashtu një numër të caktuar ATM me funksionin e depozitimit të parave. Për të përdorur këtë funksion ju duhet të kontaktoni me degën për të lidhur një kontratë.  Nëse jeni të interesuar të mësoni si funksionon një ATM Dropbox, vizitoni :

Për të parë listën e plotë të degëve Klikoni Këtu

This post is also available in: English

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins