Credins Bank në partneritet me Visa International sjellin ekskluzivisht në Shqipëri Dubai Shooping Festival.

Një fushatë promocionale për të gjithë klientët të cilët posedojnë ose planifikojnë të aplikojnë për një kartë Visa nga Credins Bank. Duke rezervuar dhe paguar pushimet tuaja në Dubai me kartën Credins dhe përfitoni:

 • Deri në 25% zbritje për qëndrimet në hotel + 20% zbritje në restorante të përzgjedhura në rrjetin ndërkombëtar të hoteleve luksoze Jumeirah ku mjafton të rezervohet dhe të paguani nëpërmjet kartës Visa në www.Jumeirah.com/visaoffers
 • Gjithashtu zbritje ekskluzive 15% me Visa gjatë Dubai Shoping Festival me çmimin e kartës Dubai Pass mjafton të rezervoni dhe të paguani me kartën VISA duke përdorur kodin e promocionit DSFVISA15 në www.dubaipass.ae

  – Cilat janë Kushtet?

  • I vetmi kusht për të përfituar nga ofertat e mësiperme është të paguash me karten Visa nga Credins Bank dhe menjëherë përfitoni uljen. Për më tepër informacion i gjeni duke klikuar  këtu

  – Cilat Karta Visa përfshihen?

  • Të gjitha kartat Visa nga Credins Bank janë të përfshira si: Visa Electron, Visa Classic dhe Visa Prepaid.

  – Çfarë periudhe mund ta Përfitoj?

  • Kjo ofertë është e vlefshme nga data 26 Dhjetor 2018 deri në 02 Shkurt 2019.


Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins