Biznesi apo institucioni juaj ka nevojë për staf të dedikuar.

Credins bank beson në ndërtimin e një bashkëpunimi afatgjatë me klientët dhe në këtë bashkëpunim ne propozojmë zgjidhje që ndihmojnë në konsolidimin e klienteve tanë biznese apo institucione.

Një rëndësi të veçantë në Credins, i kushtohet trajtimit të stafit dhe rritja e besnikërisë së punonjësve ndaj institucionit apo biznesit ku ata punojnë.

Në këtë kontekst vjen dhe propozimi ynë për paketën e pagave të punonjësve përmes Credins bank. Duke zgjedhur këtë opsion, punonjësit tuaj përfitojnë

  • Llogari Rrjedhëse me kushtet më të favorshme.
  • Visa Card për përdorim në ATM dhe POS brenda dhe jashtë vendit.
  • Overdraft me kushte konkuruese deri në pesë paga.
  • Credins Online pa komision aplikimi apo mirëmbajtje.
  • Mundësi për pagesa dhe transferta.
  • Alternativa të shumta për Depozita dhe Investime.
  • Mundësi për investim në skemën e Pensionit Vullnetar Credins Pension.
  • Alternativa konkuruese për format e ndryshme të financimit si Kredia Konsumatore apo Kredia për Shtëpi.

This post is also available in: English

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins